Video – Renault Latitude 2011 în București

Mașina, încă nelansată, poate fi văzută ocazional prin București. Ar trebui făcută publică prin aprilie teoretic, până când Renault pregătește stocurile necesare. Modelul este un exemplar din gama mare, adică peste Laguna. Va înlocui Velsatis, o mașină excepțional de bună și de prost desenată pentru aceste vremuri deopotrivă. Printre dotări am observat motorul de trei litri V6 dci de 220CP, anunțat la SIAB-ul din 2007, cutie automată și tot ce mai este necesar clientului business. Va concura modele mai rasate dar mai scumpe ca Mercedes E-Klasse, Audi A6, BMW Seria5, Citroen C6 pe care se pare că le va bate la preț dar nu și la senzația de lux. Prețul estimat de vânzători este de 30.000 de euro dar nu cu foarte mult in plus.
Spatele arată excelent, însă botul mă duce prea mult cu mintea la Saab 9-5 în partea superioară și la Honda Accord în cea inferioară, la bară.

George Buhnicihttps://george.ro
SV#yfrkh$n9Q&Ct6xqj@R9#f

Ultimele articole

Articole recomandate

21 Comments

  1. daca avea sigla bmw sau mercedes ati fii laudat masina asta dar daca e renault nu e bun vezi doamne romanu e si tampit pe langa ca e sarac si umbla cu masini de la nemti epave dar sant bmw si mercedes nu??????? e o masina superba si de lux degeaba o criticati unii din voi nu au nici bani de bicicleta si vorbesc de masini rusine neamului romanesc.

  2. Posed un Latitude V6 Dci, am deja 38.000 Km.
    De 8 ani am achizitionat numai Renault si ma declar multumit. Am in firma Vw, Saab si Peugeot. Renault e peste ele, au fiecare peste 3-400.000 Km

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here