Samsung Galaxy Note 9 – Tot ce știm despre el! [PREVIEW]

Mai sunt doar cîteva zile până la lansarea celui mai performant Smartphone de la Samsung, adică Galaxy Note 9 și în articolul de mai jos regăsiți tot ce știm până acum despre el.

Ne interesează așadar cum arată, cât de bună e camera și cât de performant este. Pentru productivitate, da, care de fapt înseamnă jocuri :) Nu ai cum să nu instalezi niște jocuri pe el, mai ales pe un ecran atât de mare și frumos. În plus am auzit că s-ar putea să vină și cu Fortnite, veste bună pentru pasionații acestui titlu.

La capitolul design ne putem aștepta la ceva cu margini și mai subțiri. Dimensiunea va rămâne foate apropiată de Note 8 însă cu un ecran puțin mai mare. Puțin dar suficient. Aceeași rezoluție dar nu ai nevoie de mai mult. Nici măcar eu nu văd pixelii. A, și nu va avea notch, adică breton sau mustață.

Camerele principale vor rămâne în aceeași poziție pe spatele telefonului, dar sigur vor schimba poziția senzorului de amprentă, undeva mai jos ca să nu murdărești lentilele atunci când vrei să deblochezi telefonul.

Va veni și el în cel puțin patru culori la fel ca și S9 și S9+ și S-Pen-ul va avea de data aceasta aceeași culoare ca a telefonului. Și sper că va fi și mai deștept ca până acum.

La performanțe va sta bine, chiar foarte bine. Aici nu sunt foarte sigur, dar sper că va veni cu cel mai nou procesor de la Qualcomm sau Exynos pentru alte continente. Abia aștem să văd în realitate cum se comportă Inteligența Avansată de pe noile procesoare. Aplicațiile vor merge mai repede pentru mai mult timp, și telefonul va ști din ce în ce mai multe lucruri despre tine și despre ce faci pe internet. Este un adevăr și nu o doar o teorie.

Bateria va fi mai mare. Procesorul mai economic, și cred că vor face echipă bună pentru toată ziua. În plus există vești că se va încărca mai repede, mult mai repede.

Nu am menționat nimic despre camere robotizate, senzori de amprentă integrați în display și alte idei mai excentrice pentru că știu că nu sunt fiabile. Încă. Nu cred că va risca Samsung să implementeze funcții pe care nu le-a testat de nenumărate ori, mai ales pe flagship-ul de anul acesta.

Voi ce credeți? Care sunt funcțiile pe care le așteptați cel mai mult de la Galaxy Note 9? Eu aștept îmbunătățiri majore pe partea de software, despre care cred la fel ca acum 2-3 ani. Dacă Software-ul este bun spre foarte bun, hardware-ul începe să conteze din ce în ce mai puțin.

George Buhnicihttps://george.ro
SV#yfrkh$n9Q&Ct6xqj@R9#f

Ultimele articole

Articole recomandate

12 Comments

  1. Eu am un canal de youtube de 700 de abonați care i-am strâns într-o luna. Eu compun versuri foarte bune, mai fac story time prezentare de orașe uneori, și liveuri de 2,3,4 sau chiar 5 ore, sunt foarte apreciat de abonați mei, va rog să nu mă ignorați și să vă abonați la mine măcar va implor

  2. Salut. ca sa fiu “in ton” cu discutia, cred ca Note 9 va avea si o “surpriza” , ceva cat de cat mai spectaculos din tot ce ai spus tu.. ca sa nu mai fiu in acelasi ton.. nu stiu cum se face, dar numai inscrisii cei noi castiga.. te urmaresc de circa 7 ani.. dar ..pauza castig la giveaway… cred ca , noi astia mai vechi .. n o sa castigam niciodata nimic. am telefon, folosesc un s9+.. dar chestia aia de a castiga ceva.. o astept de mult.. dar vad ca nu vine.. oricum, multumesc pentru tot ce faci pentru noi .. cu casa buhnici nu prea ma dai pe spate.. e ca si cum te ai lauda ce casa ai tu.. dar in fine.. nu e o “pobema” .. bafta in toate!!

  3. Interesant videoclip! Acum o sa astept ziua in care plec in vacanta si mai mult de cand ti-am urmarit videoclipul. Dar pana atunci am o curiozitate : care este cel mai bun telefon sub max. 4000 de lei in opinia ta? Bafta in continuare si distractie placuta in vacanta!

  4. Salut, tocmai am trecut de la Iphone la Samsung note 9, e o trecere buna in prima faza, dar ce ma deranjeaza la acest telefon este faptul ca se vad pixelii cand acesta ruleaza (mai ales cand fundalul este alb). Este normal ?? Multumesc !!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here