REVIEW de BoomBox – Nu aruncați cu roșii!

Chiar vă rog, noi ne pricepem la review-uri nu la rap battle-uri. Deși, dacă mai prindem astfel de gadget-uri pe mână ne perfecționăm în timp.

Pe scurt, acesta este un Panasonic SC-UA3, o boxă, cărabilă, puternică, cu Bluetooth, fără baterie, cu Cd-Player și intrare de microfon pentru Karaoke. Dacă cumva crezi că nu ai citit bine, mai sciu odată: o boxă, cărabilă, puternică, cu Bluetooth, fără baterie, cu Cd-Player și intrare de microfon pentru Karaoke.

Dacă te uiți la noi cum ne-am distrat în timpul review-ului poate îți vin idei să îți cumperi și tu una.

George Buhnicihttps://george.ro
SV#yfrkh$n9Q&Ct6xqj@R9#f

Ultimele articole

Articole recomandate

15 Comments

 1. Salut. Multumim de review. Am cumparat si eu un Boombox de la Philips ( nou, de la un magazin ) : radio stereo, usb, line in ( merge si de pe telefon cu cablu jack stereo ) si cd-player. Ce ai prezentat tu e frumos dar ne aduce aminte de acele deviceuri audio din copilarie – chiar si dupa 1995.

 2. Frumos review-ul!
  Un singur detaliu foarte important:
  Puterea reala nu este 300w!!
  Boxa consuma 51W de la priza rezultand o putere reala de cel mult 30w.
  S.P.L.-ul nici nu este specificat (caracteristica esentiala pentru o boxa) .

 3. Cu scuzele de riguare dar ați devenit penibili. Se vede că încercați să vă promovați partenerii (nu am nimic cu asta, e normal) dar parcă exagerați pe anumite brand-uri. Vrem sa mai vedem si altceva. Ați devenit banali, rar mai vad ceva interesant. Sper sa nu mă injurați prea rau. Ps: Sper sa aprobați acest comment.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here