(P) VIDEO – Autobelucci un garaj ieftin și bun

Lui Laurențiu îi place Monica Belucci și mașinile. Așa că și-a făcut un atelier cu numele Autobelucci. Logic, nu? Îl cunosc de pe vremea când cârpea mașinile în garajul din spatele blocului și reușea ce nu puteau multe service-uri cu firmă. Am ajuns la el prin recomandare și de atunci l-am recomandat multor prieteni. Acum a venit rândul meu să îi recomand altor prieteni. Vi-l recomand dacă sunteți în căutarea unui service cu prețuri bune și prestații decente. Bilă albă că și-a făcut clip video pentru service.

Dacă sunați sau mergeți la ei, spuneți că veniți de pe blogul meu și primiți o reducere de 5%. Apoi reveniți și spuneți cum s-au comportat.

Am mai aflat că au 8 mașini de schimb gratis pentru cei care își lasă mașinile la reparat.

Reclama gratis presupune și critică, așa că haideți!

George Buhnicihttps://george.ro
SV#yfrkh$n9Q&Ct6xqj@R9#f

Ultimele articole

Articole recomandate

48 Comments

  1. Sunt posesorul unui golf 4 ,1.4 din 2003.problema este următoarea:cand pornesc Masina turometrul sta sub 2000 rot dar nu mereu.câteodată urca pe la 2300 si după scade până la 750 cea ce e normal.alta problema când plec cu mașina până se încălzește intra bine în viteze,după ce s_a încălzit intra mai greu”înfundat”,iar a treia problema n u prea trage..chiar dacă are motor mic.. Am mai mers cu alte mașini de 1.4 si trag mai bine..care este cauza?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.