Frisoane!

O fi real? Ştie cineva mai multe?

Realitatea-Catavencu incepe sa se scufunde

In doua sedinte (ieri si azi), conducerea trustului Realitatea-Catavencu a decis in mare soarta grupului de presa: “Vantu nu ne mai da bani si trebuie sa ne asteptam la ce e mai rau”. Adica restructurari, reduceri salariale si inchiderea “unitatilor” neprofitabile. Potrivit surselor mele, Newsin urmeaza sa fie ingropata curand, iar televiziunea de stiri va trece printr-un nou proces de restructurare. Pentru cei mai multi, cele doua sedinte au avut ca motiv discutarea bugetului. Din pacate, cei pe care am incercat sa-i contactez din conducerea trustului nu au fost disponibili. In orice caz sunt convins ca mi-ar fi raspuns la fel ca acum cateva luni, cand au negat ca vor face restructurari, iar dupa cateva luni au trecut la masurile anuntate de mine.

via reportervirtual

George Buhnicihttps://george.ro
SV#yfrkh$n9Q&Ct6xqj@R9#f

Ultimele articole

Articole recomandate

6 Comments

  1. atunci mogulul cel RAU – Patriciu, nu a cumparat de la alt mogul RAU – SOV, 50% din actiunile grupului Realitatea Media-Catavencu, nu ? asta desi aparuse cu 1-2 zile inainte de dezbaterea din turul 2, aceasta stire, cumva pe surse…

  2. E perfect normal pentru un patron. Oamenii nu si-au facut treaba, Basescu a iesit iar. Sper ca nu-si inchipuie cineva ca primeau zeci iar unii sute de milioane vechi doar pentru productii sub nivelul antena 3.
    George, poti confirma ceva sume? :)

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here