Cea mai bună hartă GPS a României

Care este cea mai bună hartă în materie de navigaţie GPS din România?

ROAD2006?

I-Go?

MioMap?

Nu. Noul ROAD2008!

Cu peste 700 de localităţi noi la nivel de număr stradal, cu blocuri, case şi până şi scuarurile verzi din Bucureşti şi alte oraşe mari, cu localităţile din Ilfov în premieră într-o hartă de navigaţie, ROAD2008 va cuceri cu siguranţă entuziaştii călătoriilor cu maşina.

Creatorii săi au păstrat o surpriză şi tuturor celor care iubesc România dinafara străzilor: o hartă a Deltei Dunării refacută la un nivel incredibil de detaliu, poteci prin munţi în anumite Parcuri Naţionale şi TOATE rezervaţiile naturale din Romania ca punct, delimitare şi suprafaţă, cu iconiţe sugestive şi un sistem inteligent de punere a acestora în evidenţă. Pasionaţii de istorie şi arheologie vor descoperi vestigii de clasă A: cetăţi greceşti, dacice şi romane, medievale şi situri de întindere cum este Valul lui Traian. Peste 400 MB de detaliu pur şi pasiune faţă de versiunea anterioară de 140 MB, la acelaşi preţ: 599 RON cu TVA inclus.

Lansarea urmează în scurt timp. Când iese mai exact, vă voi anunţa. Până atunci vă ofer în exclusivitate câteva capturi de pe noua hartă.

George Buhnicihttps://george.ro
SV#yfrkh$n9Q&Ct6xqj@R9#f

Ultimele articole

Articole recomandate

32 Comments

 1. Buna ziua domnule Buhnici!
  Pentru mobil symbian ia incercati va rog si Ndrive versiunea 9.3.15 actualizata mai de curand cu versiunea 9.3.18 (si pentru telefoane symbian cu touch screen gen Nokia 5800). Harta Romaniei cea mai buna se pare ca este cea produsa de Suncart si are cca.22,4 mb si este versiunea din 02.2009.
  Detaliile sunt la nivel de strada si numar.
  Din ce am inteles se pare ca va aparea una actualizata curand. Folosesc de curand acest soft (Ndrive) pe un nokia E5 si se misca deosit de bine,chiar nesperat de bine.Optional, pentru marea majoritate a resedintelor de judet, exista si fisiere aditionale 3D.
  Nu am incercat acel Garmin XT mobile,dar cred ca rivalizeaza la nivel de Romania.
  O zi buna!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here