Pentru a oferi cea mai bună experienta pe website-ul nostru, folosim cookies.
Ai optiunea sa accept sau sa refuzi.

CuriosITy Summit editia 2

TOTUL.ORIUNDE.ACUM

Save the Date: 24 aprilie 2024

CuriosITy Summit editia 2

TOTUL.ORIUNDE.ACUM

Save the Date: 24 aprilie 2024

speaker

George Haber

Antreprenor in Tehnologie

George Haber traieste in inima tehnologiei si este acolo inca de la inceputuri, de pe vremea cand video-ul pe internet era doar un vis.

A scris istorie in Silicon Valley si este unul din pionierii DVD-ului creand algoritmul pentru rularea de filme, dar si placile grafice pentru primele console de jocuri. Este unul din oamenii care a contribuit major la avansul tehnologic si l-a simtit pe propria lui piele, la fiecare salt in viitor.

George Haber este cel care ne-a spus acum 10 ani ca viziunea in care inteligenta artificiala va fi la fel de buna ca cea umana.

Vine sa ne prezinte la CuriosITy Summit, in premiera, cel mai recent proiect al sau care introduce inteligenta artificiala intr-un loc unde va ajuta la salvarea de vieti chiar de ACUM.
speaker

Andrei Pitiș

Fondator & CEO Genezio

Andrei Pitis, cu peste 30 de ani de experienta in industria IT din Romania si Statele Unite, activeaza in calitate de Fondator si CEO al Genezio.

Este recunoscut pentru spiritul sau antreprenorial si succesul sau pe plan international.

Cea mai recenta initiativa a sa, Genezio, reflecta angajamentul sau fata de inovatie si sustinerea comunitatii de dezvoltatori, subliniate si mai mult prin implicarea sa in initiative precum Hackathon-ul Bucurestiului, care promoveaza dezvoltarea uneltelor tehnologice avansate, a inteligentei artificiale si a tehnologiei blockchain.
speaker

Daniela Gavankar

Psiholog & profesor universitar

Daniela Gavankar este psiholog, profesor universitar asociat Universitatii Spiru Haret, formator si mentor pentru psihologi.

Pasionata de evolutie, dezvoltare si crestere, vine la CuriosITy Summit cu aceeasi misiune, si anume aceea de a ne pune fata in fata cu viata care se desfasoara odata cu avansul tehnologiei.

In contextul in care tehnologia va transforma toate profesiile si industriile, provocarea adaptarii este nu doar sa tinem pasul cu ea, dar si sa ne tinem la adapost de dependente, anxietati si burn-out.

Iar Daniela are rolul de a ne reaminti de relatiile pe care avem responsabilitatea sa le crestem. Relația cu noi insine (minte, corp, emotii) si cu oamenii din viata noastra, precum si mostenirea pe care o lasam copiilor nostri, invatandu-i cum sa se bucure de avantajele infinite ale tehnologiei, nelasandu-se acaparati si controlati de ea.
speaker

Razvan Nicolescu

Expert in Energie

Razvan Nicolescu este membru al Consiliului de Conducere al Agentiei Europene pentru Inovare si Tehnologie (EIT). Acesta a ocupat anterior functia de Ministru al Energiei in Romania si cea de Presedinte al Agentiei Europene pentru Cooperarea Autoritatilor de Reglementare din Domeniul Energiei. De asemenea, a fost asociat la Deloitte, responsabil cu practica energetica si schimbarea climatica in Europa Centrala, si profesor asociat la Academia Romana de Studii Economice.

A început cariera profesionala ca cercetator in domeniul energetic, avand o solida baza academica. Este un expert european recunoscut in probleme de energie si schimbare climatica, avand o vasta experienta in aducerea inovatiei, comunitatii academice si liderilor de afaceri sa lucreze eficient impreuna. In 2021, a fondat un think tank european in domeniul energiei si schimbarii climatice.

Detine o diploma de licenta in inginerie industriala de la Universitatea Politehnica din Bucuresti si o diploma de MBA de la Scoala de Economie si Management Solvay din Bruxelles. In plus, a absolvit programe executive la Scoala de Afaceri Stanford. Este membru al Consiliului European pentru Relatii Externe.
speaker

Adina-Nicoleta Trandaș

Asistent de cercetare, Inginer

Inarmata cu o pasiune pentru stiinta si o continua dorinta de cunoastere, Nicoleta Trandas s-a alaturat Centrul de Cercetare pentru Materiale Polimerice Avansate din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti imediat dupa absolvirea facultatii de Inginerie Medicala.

Ca asistent de cercetare, fiecare zi in laborator aduce noi provocari pentru descoperirea de materiale potrivite pentru bioprintarea 3D, biocompatibil-functionale cu aplicabilitate in ingineria tisulara si dezvoltarea de modele fizice antropomorfe de tip fantome de san.

Din laborator direct pe scena, Nicoleta va prezenta tehnologia ce va revolutiona medicina - obtinerea de organe artificiale prin bioprintare 3D, tehnologie prezenta si in Romania, chiar in inima Universitatii Nationale de Stiinta si Tehnologie Politehnica Bucuresti.
speaker

Marius Drăgoi

As. Dc. Inginer - Universitatea de stiinte si Tehnologie UPB

Asistent doctor inginer in cadrul Facultatii de Inginerie in Limbi Straine - Universitatea Nationala de Stiinta si Tehnologie POLITEHNICA Bucuresti, programator senior in cadrul multinationalei SIBS Romania, membru al Comisiei Centrale a Olimpiadei Nationale de Matematica din Romania si membru al Societatii de Stiinte Matematice din Romania - filiala Bucuresti, fost olimpic national la matematica in gimnaziu si liceu, pasionat de cercetarea stiintifica  universitara legata de dezvoltarea de noi aplicatii software si noi echipamente utile in imbunatatirea calitatii vietii, avand o experienta de peste 10 ani in industria IT.
speaker

Florin Dehelean

Investitor proiect New Car 4 Future

Florin Dehelean este un antreprenor si investitor de succes in domeniul mobilitatii, fiind CEO si fondator al Transilvania Mobility Hub si Managing Director si fondator al Ideal Rent a Car.

Ca doctorand la Universitatea Tehnica din Cluj Napoca, Florin isi aduce expertiza si in mediul academic, sprijinind echipa Formula Student E si fiind membru in Consiliul de Administratie si Comisia de evaluare din cadrul Colegiului Tehnic de Transporturi din Cluj. De asemenea, Florin Dehelean este investitor in proiectul inovator New Car 4 Future.
speaker

Mihai eremia

Antreprenor Web3

Mihai este un antreprenor Web3 pasionat de tehnologie inca din copilarie. El este fondatorul XOXNO, cel mai mare marketplace de NFT-uri pe MultiversX si Trust Staking.Ultimele dezvoltari ale XOXNO arata angajamentul lui Mihai pentru accelerarea adoptarii blockchain-ului prin rezolvarea problemelor din lumea reala. Aplicatia mobila XOXNO este conceputa pentru a revolutiona industria de vanzare a biletelor si deficientele actuale.
speaker

In curand

Mai multi speakeri vor fi anuntati in scurt timp

parteneri

Aula Magna UPB BUCURESTI

Save the Date: 24 aprilie 2024

CURIOSITY
SUMMIT EDITIA 1